Over Piretti, bijzondere Italiaanse delicatessen met een bijzonder verhaal

Piretti staat onder de bezielende leiding van Roona Cassaro-Piretti. Piretti is haar familienaam. Zowel Roona als haar man Luigi hebben Italiaanse roots en beiden maken ze deel uit van een warme en gepassioneerde familie, waar de Italiaanse achtergrond met name tijdens eetmomenten tot uiting komt. Met het openen van haar Italiaanse delicatessenwinkel Piretti in Veenendaal, gaat voor Roona een langgekoesterde wens in vervulling: anderen laten meegenieten van de allerlekkerste Italiaanse familierecepten.

Bij Piretti worden de kwaliteiten van beide Italiaanse families tot uiting gebracht en worden de krachten gebundeld. Zorgen voor anderen wordt in deze families als heel gewoon gezien. “Wij blinken graag uit in de dingen die we doen. Dat vormt dan ook de basis voor Piretti: vertrouwen, passie, enthousiasme en betrokkenheid. Eigenschappen die je terugziet in onze producten, en kernwaarden die we samen met onze collega’s uitstralen richting onze klanten.”

Geïnspireerd door nonna

Voor Roona is het duidelijk waar haar passie voor de Italiaanse keuken vandaan komt. Tijdens jaarlijkse vakanties naar familie in Italië was het haar nonna die hele dagen in de keuken bezig was. Ze vond het fantastisch. Het huis rook de hele dag door naar verse kruiden en heerlijke maaltijden. Het zorgde bij Roona niet alleen voor eetlust, maar vooral voor bewondering. Hoe haar oma die geweldige maaltijden uit dat piepkleine keukentje wist te toveren was lange tijd een raadsel. Tot ze, toen ze wat ouder was, mocht helpen en langzaam maar zeker de kookkunsten van nonna leerde. Van familie op familie, zoals dat volgens goed Italiaans gebruik gaat.

De Italiaanse beleving delen

Het beste uit zichzelf halen en dat delen met de klanten van Piretti: daar worden zowel Luigi als Roona blij van. “Samen zorgen we ervoor dat de Italiaanse keuken zoals zij die kennen bij de mensen thuiskomt. Wij maken van eten een beleving. Of je nu de delicatessenwinkel in Veenendaal binnenloopt of de eerste hap proeft van één van de vele heerlijk gerechten: je voelt aan alles dat er zorgvuldig en met passie aan gewerkt is. Traditioneel, kwalitatief uitmuntend, en net een tikkeltje anders. Het zorgt voor de nodige Italiaanse charme waarmee wij de Italiaanse keuken in heel Veenendaal en omstreken bij je thuis brengen.”

Italiaanse Delicatessenwinkel Veenendaal

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Wil je jezelf of je gasten verwennen met Italiaanse lekkernijen? Kom dan naar onze delicatessenwinkel in Veenendaal en laat je inspireren! Je vindt ons op het Scheepjeshofplein, Scheepjeshof 98 te Veenendaal.